23051 NEKTON CRESTED GECKO BANAAN 100G - DUITSE VERSIE

  • Art. Nr 752050000

23051 NEKTON CRESTED GECKO BANAAN 100G - DUITSE VERSIE

  • Art. Nr 752050
Onze prijzen zijn zichtbaar na inloggen.
NEKTON Crested Gecko biedt een rijk, evenwichtig en veelzijdig menuplan voor uw dier en dekt de behoeften van alle essentiële voedingsstoffen zoals koolhydraten, eiwitten en mineralen.
Nekton Crested Gecko is ook geschikt voor andere vruchtenetende gekko's.
In zijn natuurlijke leefruimte voedt de kroongekko zich voornamelijk van verschillende vruchten, dierenhouders geven de dieren bovendien graag insecten. NEKTON Crested Gecko is een combinatie van beide, die daardoor optimaal is voor een evenwichtige voeding van het dier. Door het gebruik van hoog eiwitrijk meel is Nekton Crested Gecko gebaseerd op de natuurlijke voeding van de gekkos. Het aminozuurprofiel wordt verbeterd door sojaproteïne, wat de kwaliteit van NEKTON Crested Gecko aanzienlijk verhoogt.

Ingrediënten:
vruchtenmeel (bananen- en abrikozenpoeder), insectenmeel (van larven van de vlinderdas Hermetia illucens), bloempollen, gedroogd biergist (inactieve saccharomyces cerevisia), lijnzaad, haverklei, algenmeel (Ascophyllum nodosum), dicalciumfosfaat, calciumcarbonaat, soja-eiwit. GMO-vrij. ), rozenbottel, lecithine, kurkuma, spirulina, magnesiumcarbonaat

Gebruiksaanwijzing:
1 deel NEKTON Crested Gecko mengen met 2-3 delen water (de hoeveelheid verwijst naar het volume). Binnen ca. 10 minuten ontstaat een vloeiende samenstelling.
Gekkos zijn hevige eters en er kan een overvoeding ontstaan. De voering hoeft niet dagelijks te worden uitgevoerd. Het volstaat om twee tot drie per week je dier te voeden.