• 29 augustus 2023

Verhoog het welzijn van uw kanarie: De beste voeding met Bird-x

Kanaries zijn meer dan huisdieren; het zijn metgezellen die vreugde brengen met hun zoete melodieën en levendige verenkleed. Om ervoor te zorgen dat ze goed gedijen, is een goed afgerond dieet onontbeerlijk. Bird-x begrijpt dit ingewikkelde evenwicht als geen ander. Verpakt met een zorgvuldig samengestelde mix van zaden, voedingsstoffen en supplementen, voldoet Bird-x aan de specifieke voedingsbehoeften van kanaries.

Wat Bird-x onderscheidt is zijn streven naar kwaliteit en de controle hiervan. Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd en gebruikt in de eigen fabriek te Moorslede om het natuurlijke dieet van de kanarie na te bootsen, wat resulteert in optimale gezondheidsvoordelen. Van het verbeteren van de glans van de veren tot het versterken van de immuniteit, Bird-x dekt alle bases. De handige verpakking garandeert versheid, zodat je kanarie bij elke hap topvoeding krijgt.

Naast lichamelijk welzijn bevordert Bird-x ook het emotionele welzijn. Een gelukkige kanarie is interactief en vrolijk. Met de energie en levendigheid van Bird-x's hoogwaardige ingrediënten, zal je kanarie meer geneigd zijn om zich met jou bezig te houden, wat een extra dimensie toevoegt aan je gezelschap.

Onze ultramoderne, geautomatiseerde productiefaciliteit in Moorslede staat voor nauwgezette kwaliteitscontrole, wat zichtbaar is in de uitzonderlijke eindproducten die we leveren.

Klik hier voor de vogelvoeding te zien van Grizo.

Geschreven door Alois Vandemoortele