• 29 maart 2024

Grizo @ Anido 2024

Het was een spannende dag voor het team van Grizo toen ze zich klaarmaakten voor de Anido-beurs in Kortrijk. Het hele jaar door hadden ze hard gewerkt aan nieuwe producten en promoties voor de petshop industrie, en nu was het eindelijk tijd om ze aan de wereld te laten zien.

De beursvloer bruiste van energie terwijl de Grizo-stand werd opgezet. Kleurrijke displays pronkten met de nieuwste vogelkooien, speeltjes en voeding voor onze huisdieren. Het was als een snoepwinkel voor huisdierenliefhebbers, en iedereen kon niet wachten om te zien wat Grizo te bieden had.

Klanten en prospects stroomden binnen, en het Grizo-team verwelkomde hen met een glimlach en een stevige handdruk. Het was een perfect moment om te herconnecteren met oude klanten en nieuwe relaties op te bouwen. Gesprekken vloeiden natuurlijk met de wijn en bubbels terwijl mensen de producten bewonderden.

Tussen het netwerken door was er ook tijd voor wat plezier. Een paar enthousiaste hondenliefhebbers brachten hun harige metgezellen mee naar de stand, en al snel was het een feest van kwispelende staarten en natte neuzen. Zelfs de katten waren van de partij, zij het met een meer terughoudende benadering.

Terwijl de twee daagse ten einde liep, waren de gezichten van het Grizo-team stralend van tevredenheid. De beurs was een succes geweest. Klanten waren blij, prospects waren geïnteresseerd en het team had een geweldige tijd gehad.

Bedankt aan iedereen die langsgekomen is!

Geschreven door Alois Vandemoortele