TITAN BENCH XL 125CM- 125*76*81CM

  • Art. Nr 380081000
  • Merk: Grizo

TITAN BENCH XL 125CM- 125*76*81CM

  • Art. Nr 380081
  • Merk: Grizo
Onze prijzen zijn zichtbaar na inloggen.
EERSTEKLAS MATERIALEN: Onze hondenomheiningen zijn gemaakt van eersteklas metaaldraad en hebben een hoogwaardige constructie voor blijvende duurzaamheid. Elke staaf is nauwkeurig aan het frame gelast, voor robuustheid en stabiliteit.

MOEITELOZE TOEGANG: Met een ruime voordeur voorzien van 2 veiligheidssloten voorkomt deze kennel ongeoorloofde openingen en ontsnappingen. De bovenklep is ook ontworpen voor gemakkelijke interactie met huisdieren, zodat ze gemakkelijk geaaid of gevoerd kunnen worden.

MOBILITEIT EENVOUDIG: Onze hondenkennel is uitgerust met 4 wielen van topkwaliteit en kan dus moeiteloos verplaatst worden. Bovendien is elk wiel uitgerust met een ingebouwde rem, wat de algemene veiligheid tijdens het gebruik verhoogt.

OPVOUWBAAR DESIGN: Dankzij het opvouwbare ontwerp biedt deze hondenkooi naadloze draagbaarheid en opslag wanneer hij niet in gebruik is. Vervoer en berg het verblijf van uw huisdier moeiteloos op.

EENVOUDIG ONDERHOUD: De uitneembare plastic bak maakt schoonmaken en voeren eenvoudig en zorgt voor een probleemloos onderhoud van de leefomgeving van uw huisdier.